Suoraan sisältöön
Työterveyskirjasto

Kirjaston sisältö

 

Tervetuloa Työterveyskirjasto -palvelun koekäyttäjäksi!

Info
1.2.2011
Toimitus

Mikä Työterveyskirjasto on?

Työterveyskirjasto on suomalaisten yritysten henkilöstöjen käyttöön tarkoitettu tunnisteinen verkkopalvelu. Kirjastoon on koottu keskeiset suuren yleisön käyttöön tuotetut työterveyden teokset, joita päivitetään jatkuvasti. Työterveyskirjaston avulla yritykset voivat edistää työntekijöidensä työhyvinvointia, työturvallisuutta ja terveyttä. Työterveyskirjastoon kuuluu myös Sähköinen terveystarkastus ja –valmennusohjelma.

Miten saa Työterveyskirjaston käyttöoikeuden?

Työterveyskirjaston käyttöoikeus tulee tilata palvelun tuottajalta. Käyttöoikeus on maksullinen alkaen 250 € vuodessa. Asiakasorganisaation käyttöoikeuden tunnistus perustuu sen kiinteään ulospäin näkyvään IP-osoitteeseen, joka tulee toimittaa palvelun tuottajalle osana käyttöoikeussopimusta. Kun palvelu on avattu, se toimii yrityksen työasemilla ilman tunnuksia. Jokainen yrityksen työntekijä voi kuitenkin tehdä työasemalla henkilökohtaiset tunnukset ja käyttää sen jälkeen palvelua missä vain.

Tiedustelut ja tarjouspyynnöt osoitteesta: tyoterveyskirjasto@duodecim.fi

Työterveyskirjaston sisällöntuottajat

Työterveyskirjaston sisällön tuottajina toimivat kaikki Suomen keskeiset työterveyden ja työturvallisuuden asiantuntijaorganisaatiot.

Näitä ovat Työterveyslaitos, Työturvallisuuskeskus, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Suomen Punainen Risti ja Lääketietokeskus.

Työterveyskirjaston kehityksestä, toimivuudesta ja ylläpidosta vastaa palvelun tuottaja Kustannus Oy Duodecim.

Palaute on tärkeää

Toivomme käyttäjiltä palautetta, jotta voimme kehittää Työterveyskirjastoa vastaamaan vielä paremmin suomalaisen työelämän tarpeisiin. Palautetta voi antaa avoimella kaavakkeella, joka löytyy jokaisen sivun yläreunasta.