Suoraan sisältöön
Työterveyskirjasto

Kirjaston sisältö

 

Tervetuloa Työterveyskirjastoon!

Työterveyskirjastosta löytyy luotettavaa tietoa työhyvinvoinnista, työturvallisuudesta, työterveydestä, sairauksista ja niiden ehkäisystä ja omahoidosta. Kirjaston artikkelit avautuvat luettavaksesi, mikäli työnantajasi on ostanut palvelun käyttöösi.

Sähköinen terveysvalmennus

Sähköinen terveystarkastus ja valmennus on ohjelma elintapojen muutoksille.

  • Luo tunnukset ja tee sähköinen terveystarkastus
  • Saat yksilöllisen raportin terveysriskeistäsi
  • Ota käyttöön valmennusohjelmia ja paranna terveyttäsi ja hyvinvointiasi sähköpostiisi tulevien valmennusviestien ohjeilla
Hanki käyttöoikeus

Työhyvinvoinnin itsevalmennus – sähköinen valmennusopas

Nykyaikainen itsevalmennuksen sähköinen valmennusopas. Se on oivallinen apu ja verraton työkalupakki, joka vahvistaa jaksamistasi ja pärjäämistäsi työssä!

Opas sisältää runsaasti vaihtoehtoisia keinoja ylläpitää ja kehittää hyvinvointia ja suorituskykyä työssä. Se auttaa sinua ennaltaehkäisemään ja parantamaan työhösi liittyviä haittatekijöitä. Valmennustehtävien myötä pääset oivalluksista ja sisäisistä päätöksistä käytännön tekoihin ja suotuisiin vaikutuksiin.


Hanki käyttöoikeus

Terveyskolumni

Sisätautien erikoislääkäri, professori Pertti Mustajoki on tunnettu painonhallinnan asiantuntija.

 

Omat tunnukset

Jos sinulla on jo omat henkilökohtaiset Työterveyskirjaston tunnukset, niin kirjaudu sisään tästä.Luo omat henkilökohtaiset tunnuksesi, ja voit käyttää Työterveyskirjastoa muualtakin kuin työpaikaltasi, esimerkiksi kotoa.

TTT-lehti